Boxed In: A Forest Retreat

Househappy —  July 1, 2014 — Leave a comment

Get back to basics, get back to nature—both are in reach with this boxy getaway designed by Czech studio Uhlik Architekti.

Nestled in a forest setting in central Bohemia, there are two levels in the micro building. One half features a level surface that can be used as a dining area and the other half hold a steps that fold back and forth, acting as seating areas, sleeping nooks, and storage.

The owners use it for parties, events, and meditation.

Source: Dezeen

Images: Jan Kudej

Househappy

Posts

From start to finish, Househappy redefines the modern homeownership experience by providing solutions for home search and maintenance. Sometimes life can distract us from proper home upkeep. That’s why we created Househappytrax, a technology tool designed to simplify home management by storing your home’s DNA. We send a trained professional to gather 250+ points of data specific to your house. The app features document storage, seasonal to-do lists and reminders, a maintenance and improvements calendar, discounts on home products and services, and you can even find trusted home services providers in your area -- all in one convenient location, accessible on any device.

No Comments

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s